Afscheidsbrief Natasja van der Geest

28 september 2022

Onlangs hebben we afscheid genomen van onze fractievoorzitter van de PvdA in Amsterdam West, Natasja van der Geest. Voor haar nieuwe baan is Natasja naar Indonesië verhuisd. We gaan Natasja enorm missen, zowel in het stadsdeelkantoor als in de buurt. Na het vertrek bestaat onze fractie in West uit Koen van der Gaast en Zora Duvnjak. Hieronder heeft Natasja nog een boodschap geschreven voor de PvdA leden in West.

Beste partijgenoten,

De afgelopen 4,5 jaar ben ik met ontzettend veel plezier naast mijn werk actief geweest voor de PvdA als lid van de stadsdeelcommissie West, eerst voor het gebied Westerpark, sinds de verkiezingen van maart jl. als fractievoorzitter van de PvdA voor heel West.

Mijn werkgever, het ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft besloten om mij vanaf de zomer als diplomaat uit te zenden naar Jakarta, Indonesië, samen met mijn gezin. De komende jaren ga ik daar op de ambassade werken.

Dit betekent helaas dat ik moet stoppen met mijn huidige politieke werkzaamheden voor de PvdA. Mijn positie in de stadsdeelcommissie geef ik door aan Zora Duvnjak.

Ik vind het jammer dat ik de PvdA in Amsterdam achter moet laten. Ik heb mij altijd met veel enthousiasme en plezier ingezet voor de PvdA en de bewoners in West. Het was een grote eer om de oren en ogen van de buurt te mogen zijn en de stem van de buurtbewoners te laten horen in de lokale politiek en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een sociaal en leefbaar Amsterdam West.

Ik wens mijn opvolgster en iedereen in West veel geluk, wijsheid en voorspoed. Houd Amsterdam West mooi, leefbaar en sociaal!

Tot ziens!

Met hartelijke groet,

Natasja van der Geest