Aftrap van de campagne in West

1 februari 2022

Komende zaterdag is het zo ver: om 13 uur trappen we de campagne van de PvdA in West op een sportieve manier af! In het Houthavenpark gaan we op de pedalen voor gelijke kansen en betaalbare (sport)voorzieningen voor iedereen.

Daarnaast zullen we, met warme chocolademelk, in gesprek gaan met voorbijgangers en buurtbewoners uit de Spaarndammerbuurt en de Houthavens. We horen graag wat de belangrijke prioriteiten voor de komende vier jaar in ons stadsdeel zijn.

Natuurlijk blijft het niet bij de bijeenkomst van zaterdag: de komende zeven weken zullen we meerdere keren per week campagne voeren, steeds in een ander deel van West. We zijn druk bezig om de kalender te vullen, maar op de zaterdagen zullen we in ieder geval op straat te vinden zijn. De agenda zal in de loop van volgende week op de website worden gezet, net als een overzicht van onze kandidaten.

We zien je graag bij een van onze campagne-activiteiten! Als je mee wilt doen of mooie ideeën hebt voor onze campagne, laat het dan weten via ons mailadres [email protected].

Hartelijke groet namens het campagneteam,

Natasja (lijstaanvoerder) en Victor (voorzitter afdelingsbestuur)