Update: Agenda ALV en kandidatenlijst

11 november 2021

Zoals al eerder aangekondigd vindt op woensdag 17 november a.s., om 20.00 uur, een belangrijke algemene ledenvergadering plaats voor onze afdeling en ons stadsdeel. Op die dag stelt de afdeling namelijk de kandidatenlijst voor de stadsdeelcommissieverkiezingen van maart 2022 vast. Het voorstel daarvoor van het bestuur vind je via deze link. Daarnaast beslist de afdeling tijdens de ALV onder meer over een nieuwe voorzitter en penningmeester. De volledige agenda voor de ALV vind je onderaan deze mail.

Update: gezien de aangescherpte maatregelen zal de algemene ledenvergadering online plaatsvinden, via Mijn PvdA (Samen Online). Binnen Samen Online vind je een aantal ‘kamers’.  De vergadering zal plaatsvinden in de ‘kamer’ Onderafdeling Amsterdam West. Indien er tijdens de ALV een stemming nodig is over personen, zal die plaatsvinden met behulp van een speciale stemwebsite. De link zullen we voorafgaand aan de stemming delen in Samen Online. Om te kunnen stemmen heb je je lidnummer nodig. Je lidnummer is onder andere te vinden onderaan de mails welke je van de PvdA krijgt.

De agenda is als volgt:

1 – Opening: Hans Weevers (voorzitter bestuur) opent de vergadering en vraagt de leden in te stemmen met het voorstel om Herman Wiersema als voorzitter van de vergadering aan te wijzen.

2 – Vaststelling begroting 2022: Namens het afdelingsbestuur licht de penningmeester, Daan Boerlage, de begroting voor 2022 van de afdeling toe.

3 –  Verkiezing van de nieuwe penningmeester: Het bestuur draagt Mehdia El Yaakoubi voor als nieuwe penningmeester. Mehdia is sinds begin dit jaar een zeer gewaardeerd lid van het bestuur. Voor meer info over haar: zie hier.

4 – Verkiezing van de nieuwe afdelingsvoorzitter: Het bestuur draagt Victor Bouman voor als nieuwe afdelingsvoorzitter. Victor is al ruim een jaar lid van het bestuur en is de huidige secretaris. Voor meer info over hem: zie hier.

5 – Herverkiezing Stijn Ettes: Het bestuur stelt voor om Stijn Ettes voor een tweede termijn van twee jaar als algemeen lid van het bestuur te benoemen.

6 – Vaststellen van de kieslijst voor de verkiezingen van de stadsdeelcommissie: De ALV besluit over de kieslijst voor de verkiezingen van de stadsdeelcommissie in West, in maart 2022. De voorzitter van de kandidaatstellingscommissie, Denise Klomp, zal de lijst toelichten. Zie deze link voor de volledige lijst.

7 – Sluiting.

Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te zien!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de PvdA in West