Door Martien Kuitenbrouwer op 12 november 2012

Een nieuwe wethouder

Het waren twee roerige weken. Zoals bekend was ik in de race voor het wethouderschap in de stad. De keuze was helder: of praktijkervaring om de belofte van de PvdA uit 2010 in te lossen, of een inspirerend vergezicht met een doorkijk na 2014.De gemeenteraadsfractie koos voor het laatste. Ik heb Pieter Hilhorst onmiddelijk gefeliciteerd met deze prachtige baan. Twee adviezen gaf ik hem ook: pas op dat je niet teveel de Stopera ingetrokken wordt en hou externe adviseurs, die nu ongetwijfeld binnen tuimelen, zoveel mogelijk op afstand. Uitgaan van eigen kracht, dat is je handelsmerk. Ik wens Pieter heel veel succes met de prachtige, maar ook taaie klus die er ligt.

Rest mij iedereen die mij in de afgelopen twee weken gesteund en bijgestaan heeft te bedanken. Ik ben overweldigd door de hoeveelheid reacties van buurtbewoners, ondernemers, partners, medewerkers, pvda-ers en zelfs leden van de oppositie. Dank jullie daarvoor. Ik ga met veel frisse moed verder in #020west, want ook hier is het werk nog lang niet niet af.

Martien Kuitenbrouwer

Martien Kuitenbrouwer

“Als stadsdeelbestuurder heb je te maken met alle grote, stedelijke probelemen, maar tegelijkertijd is een stadsdeel ook een soort dorp. Je praat niet alleen maar: je bent ook aan het doen. Dat vind ik erg belangrijk. Ik wil dat iedereen zich in West prettig en veilig kan voelen en dat kinderen, van jongs af aan,

Meer over Martien Kuitenbrouwer