Door Godfried Lambriex op 26 april 2012

Hotspot West

West wordt aantrekkelijker voor toeristen. Steeds meer mensen van buiten de stad komen er achter dat Amsterdam nog meer te bieden heeft naast de fantastische binnenstad, cultuur en ontspanning van wereldformaat. De uitrol van het centrum gaat ook aan de toerist niet voorbij.

Deze trend nemen we al waar binnen het Stadsdeel. Steeds meer hotels vestigen zich in het stadsdeel en vooral het Westerpark is geen onbekende plek voor bezoekers. Maar West heeft natuurlijk veel meer te bieden, en gelukkig ben ik niet de enige die dat ziet. Vanmiddag kreeg ik daarom het eerste exemplaar overhandigd van Amsterdam in Your Pocket, een gids voor toeristen met daarin allerlei Amsterdamse highlights, met daarin maar liefst 10 bladzijden met hippe restaurantjes, hotels, musea en andere hotspots binnen West. Deze gids zal vier keer per jaar verschijnen, waarbij ook steeds andere plekken in West een plekje krijgen.

Ook de uitreiking was een bewijs dat West al meer onderdeel van het centrum wordt: de lancering voor de hele stad vond plaats bij Club Lite in de Jan van Galenstraat.

Ook nieuwsgierig naar de hotspots in West? Via http://inyourpocket.com/netherlands/amsterdam kan je de digitale versie inzien.

Godfried Lambriex

Godfried Lambriex

“Ik ben de politiek in gegaan om dingen te kunnen veranderen, bijvoorbeeld de kwaliteit van het onderwijs of het Mercatorplein. Samen met bewoners probeer ik resultaten te boeken, dingen in beweging te brengen. Ook nu we minder geld hebben moet de vernieuwing in West door kunnen gaan. Wonen en economie zijn daarom belangrijke aandachtsgebieden: ik

Meer over Godfried Lambriex