Door Jasper Etten op 20 september 2013

Kandidaat-lijsttrekker Jasper Etten

Het potentieel van West

West heeft een belangrijk potentieel. Van 130.000 mensen op 10 vierkante km. Het sociale potentieel van zo veel mensen die dicht op elkaar kunnen leven. Het culturele potentieel van vele nieuwe creatieve ondernemers. Het energieke potentieel van bewoners met steeds meer eigen initiatieven, om van hun buurt wat te maken. En het potentieel van groeiende netwerken, met mensen die West en elkaar verder willen helpen.

Daarmee heeft West het potentieel om een goed bestaan op te kunnen bouwen. Voor iedereen in West. Maar nog lang niet iedereen kan meeprofiteren van dit potentieel. Daar maak ik me zorgen over. Over mensen in armoede en vereenzaming. Over de hoge werkloosheid onder jongeren, en over wegvallende zorg. Daar wil ik aan werken. Samen! Ik wil het potentieel van West gebruiken en:

  • West verder verbeteren: dat versterkt sociale samenhang en veiligheid
  • meer binden: samen inzetten voor mensen die nog niet optimaal kunnen profiteren van het potentieel van West
  • netwerken in de buurt succesvoller maken: onderlinge contacten stimuleren, informatie slim ontsluiten, en bewoners en ondernemers effectief betrekken. (Voor uitwerking kijk op www.jasperetten.nl)

Ik geloof in het potentieel van West. Het geheim tot het succes van West. Mede mogelijk gemaakt door de PvdA.

Het potentieel van West, dat zijn we samen.

Lees meer over het potentieel van West en over wat ik daarmee wil, op www.jasperetten.nl. Wil je er meer over weten? Bel of mail me. Dan spreken we wat af!

Contactgegevens

Jasper Leijnsenstraat 16-III
1056 XX Amsterdam
M 06 20 226674
E j.etten@online.nl

Jasper Etten

Jasper Etten

Jasper Etten is kandidaat-lijsttrekker, kijk op deze pagina voor alle info. “Ik ben er van overtuigd dat ik met de juiste aandacht voor de fysieke kant van de stad kan bijdragen aan de doelstellingen van sociaal-democratie. Met 25 woonjaren in de buurten van West, zet ik mijn kennis en ervaring in om van dit stadsdeel

Meer over Jasper Etten