23 december 2013

PvdA West ‘woont’ weer aan het Mercatorplein!

Zaterdagmiddag hebben we ons pand aan het Mercatorplein officieel geopend! Het pand is dé plek voor het Ombudsteam, het campagneteam, de stadsdeelfractie, de kandidaten voor de stadsdelen en andere actieve PvdA’ers in de stad. Lijsttrekkers Jeroen van Berkel en Achmed Baadoud verklaarden samen het pand voor geopend.

Op de drukbezochte opening vertelde lijsttrekker Jeroen van Berkel dat hij blij is dat de PvdA in West weer een plek heeft waar iedereen binnen kan lopen. Samen met lijsttrekker Achmed Baadoud van Nieuw-West heette hij letterlijk iedereen welkom door een Welkom-deurmat te onthullen.

Het pand aan de Hoofdweg 300 wordt de bruisende politieke ontmoetingsplaats voor PvdA-leden en bewoners van de stadsdelen West en Nieuw-West. In de periode tot aan de verkiezingen op 19 maart 2014 en de verkiezingen voor het Europees Parlement is het pand de plek waar gewerkt wordt aan de campagne. Bijna dagelijks zullen vrijwilligers van beide afdelingen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, hulp te bieden en te vertellen over de plannen voor de campagne en de mogelijkheden om aan te sluiten.

Iedere donderdagavond het ombudsteam van 19.00 – 21.00 uur aanwezig voor iedereen die een helpende hand kan gebruiken of die behoefte heeft aan een goed gesprek over de buurt.

PvdA Amsterdam West voerde vorig jaar tijdens de Tweede Kamerverkiezingen al campagne vanuit een pand aan het Mercatorplein. Dit jaar wordt samengewerkt met de collega’s van Nieuw-West. Daarnaast participeren andere actieve PvdA’ers uit Amsterdam. Het gaat om Tweede Kamerleden Mei Li Vos, Khadija Arib, Tanja Jadnanansing en Ahmed Marcouch, lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Paul Tang, kandidaat-gemeenteraadslid Erik de Groot, West-lijsttrekker Jeroen van Berkel, Statenlid Adnan Tekin en minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. PvdA Amsterdam heeft ook een pand in Oost, aan de Roetersstraat.

Voor meer foto’s en informatie klik hier.