5 juni ALV + Zomerborrel

15 mei 2021

Beste leden,

Op zaterdag 5 juni houden we onze jaarlijkse zomerborrel. Hopelijk met lekker weer!
Als locatie hebben wij café Pont 13 uitgekozen. Hier willen wij om 14:00 uur beginnen.
We hebben het ook (even) over serieuze zaken: enerzijds de formele route naar de verkiezingen voor de stadsdeelcommissie in maart 2022, volgend jaar dus.
Omdat deze procedure door de Algemene Ledenvergadering moet worden goedgekeurd, heeft het eerste deel van ons samenzijn een formeel tintje. Ongetwijfeld duurt dit niet zo lang.

Daarnaast hebben we het ook over de inhoud. We praten met elkaar over wat jullie belangrijk vinden in de komende periode (2022 tot 2026) voor de stadsdeelcommissie: waar moeten we vooral aandacht geven? Het zou leuk zijn als we kunnen toewerken naar een ‘top drie’ (prioriteiten) voor deze periode. Het bestuur haalt graag jullie top 3 aandachtspunten op. De punten mogen zowel over de stad Amsterdam gaan, als het stadsdeel West.

Samenvattend: we beginnen om 14 uur met de procedure richting maart 2022; en om circa 14.30 uur (of eerder) met ons gesprek over de belangrijkste zaken voor de stad Amsterdam en West in de nabije toekomst.
En om ongeveer 15.30 uur gaan genieten van een hapje en een drankje! Tijdens de zomerborrel nemen we ook afscheid van twee van onze bestuursleden, Yasmine Mei-li Kho en Oskar Flikweert, die na 4 jaar inzet ons bestuur gaan verlaten.

We hopen jullie te zien!

Het bestuur van de PvdA afdeling in West.