Vacature: Bestuursleden afdelingsbestuur PvdA Amsterdam West

20 november 2018

Voor ons afdelingsbestuur zijn we op zoek naar nieuwe en enthousiaste bestuursleden die verantwoordelijkheid willen nemen voor en bijdragen aan het functioneren van de PvdA in Amsterdam-West.

Taken afdelingsbestuur

De PvdA Amsterdam West is een levendige afdeling met ongeveer 450 leden en een actief bestuur. Het bestuur zorgt voor een sterke vereniging waarin leden op een leuke en inspirerende manier politiek actief kunnen zijn. Het bestuur organiseert activiteiten voor leden en niet-leden, volgt de fractie in de stadsdeelcommissie West en bevordert contact tussen de PvdA en bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Het afdelingsbestuur is tevens verantwoordelijk voor het het werven, activeren en betrokken houden van leden, de organisatie van campagnes in West in afstemming met het stedelijk bestuur en de communicatie met de leden.

Wie?

We zijn op zoek naar algemene bestuursleden die aan genoemde taken willen bijdragen en specifiek naar iemand die zich wil bezig houden met communicatie via de sociale media.

Hoeveel tijd kost het?
Verwacht wordt dat je ten minste 4 uur per week beschikbaar hebt voor deze functie. In verkiezingstijd zal er vaak meer van je worden gevraagd.

Interesse of vragen? 
Laat dit vóór donderdag 17 Januari weten aan Sonja Hauet, secretaris in het afdelingsbestuur PvdA Amsterdam-West, door een korte motivatie (max. halve pagina) en CV te sturen naar: s.hauet@gmail.com.

Namens het bestuur van afdeling West,

Sonja Hauet