Vacatures afdelingsbestuur

10 mei 2022

Door het vertrek van enkele bestuursleden zoeken wij versterking voor het bestuur van de afdeling Amsterdam-West. We zoeken een of meerdere algemeen bestuursleden, en een secretaris. Het bestuur is gezamenlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Amsterdam-West. We organiseren activiteiten en initiatieven, voeren campagne, houden contact met de ongeveer 600 leden én alle andere bewoners en ondersteunen de stadsdeelcommissieleden. In samenwerking met actieve leden werken we aan een socialer, groener en nog mooier Amsterdam-West. Dat doen we allemaal op vrijwillige basis, gedurende enkele uren in de week, in een team dat op dit moment bestaat uit vier enthousiaste en betrokken bestuursleden. Kom jij ons team verder aanvullen en versterken?

We bieden je een bestuursplek in een diverse omgeving vol ontzettend inspirerende, open en betrokken leden! Je bent aanwezig bij diverse evenementen, bestuurs- en fractievergaderingen en zit daarmee midden in de lokale politiek. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de idealen van de PvdA in Amsterdam-West en daadwerkelijk iets te betekenen voor de stad Amsterdam. Er is veel vrijheid om zelf activiteiten op te pakken. Initiatief en nieuwe ideeën worden sterk gewaardeerd. Wij zijn benieuwd wat je Amsterdam-West te bieden hebt!

Spreek het bestuurslidmaatschap van de PvdA Amsterdam-West je aan? Stuur dan voor 28 mei 2022 een korte motivatie naar [email protected]. Het bestuur nodigt alle geschikte kandidaten uit voor een gesprek en kijkt ernaar uit om met jou te verkennen hoe je kunt bijdragen aan een beter Amsterdam-West en een nog sterkere PvdA! Wil je eerst meer informatie? Ook dan kun je mailen, of bellen, sms’en of appen met de voorzitter van bestuur Victor Bouman, op 06 1665 2348