24 maart 2015

West.Academy gaat verder op 7 april

Na een succesvolle eerste bijeenkomst in februari onder begeleiding van Guus Staats over debatteren, geven we begin april een nieuwe West. Academy training. Op dinsdag 7 april gaat Jimmy Moerli, freelance (politiek) adviseur, je meer leren over impact in presenteren door houding en lichaamstaal. Hoe kom je krachtiger over? Hoe helpt je houding om meer zelfvertrouwen te krijgen? Dit zijn dingen die Jimmy ons met zijn vrolijke trainingsstijl gaat bijbrengen.

Je bent welkom in Café Kostverloren om 20:00u. Kom en doe mee!

Neem je buurman of buurvrouw, huis –of studiegenoot, vriend of vriendin mee en laat ook hen kennismaken met West. Academy! Hoe meer mensen er zijn, hoe meer je kunt leren!
Save the date

7 april kon je experimenteren hoe je impact kan creëren door de juiste houding en lichaamstaal te hanteren tijdens je presentatie. Tijdens volgende twee trainingssessies kan je deze skills weer toepassen in nieuwe situaties waaraan politici dagelijks zijn blootgesteld. Zet de data alvast in je agenda!

Woensdag 6 mei – Elevator pitch door Kido Koenig (professioneel trainer en consultant)

Dinsdag 2 juni – Onderhandelen door Maarten Poorter (PvdA Amsterdam gemeenteraadslid)

Over West Academy

Voor iedereen die misschien deze eerste actieve, leerzame, maar vooral gezellige avond heeft gemist, nogmaals op een rijtje waar de West Academy voor staat en met welk doel.

Wat?
West Academy training avonden

Voor wie?
Voor iedereen, jong en oud, politiek actief of niet, die meer wilt weten over onderwerpen en vaardigheden die binnen de politiek cruciaal zijn (maar ook in dagelijks werk –en privéleven).

Waarom?
Gezamenlijk hebben de leden van de PvdA in West ontzettend veel kennis en ervaring. Om die reden zijn wij in februari met de West.Academie begonnen! Amsterdammers leren van Amsterdammers. Een leuke avond op basis van sociaal kapitaal!

Waar?
In Café Kostverloren (2e Kostverlorenkade 70, Amsterdam) om 20:00u.

Aanmelden via danijeltadic@hotmail.com