Door Martien Kuitenbrouwer op 18 augustus 2013

“Wij willen jou voor West!”

Samen met bewoners, ondernemers en organisaties werken aan Amsterdam West? Nú is het moment om je te melden.

De afgelopen jaren kon ik samen met velen concrete resultaten bereiken om ons stadsdeel sterker en socialer te maken: veilig en duurzaam, met de beste scholen, vol creativiteit en ondernemerschap, waar iedereen meedoet en meetelt.

In maart 2014 nemen de leden van de bestuurscommissie het stokje over. Ze gaan verder aan de slag om kansen te grijpen en problemen op te lossen. Ligt jouw hart in West, en wil jij als PvdA’er een zichtbare bijdrage leveren? Tot 3 september kun je je aanmelden als kandidaat-bestuurscommissielid!

Martien Kuitenbrouwer, stadsdeelvoorzitter Amsterdam West (tot maart 2014)

De flyer (pdf) met deze tekst wordt bij alle PvdA-leden bezorgd, met een extra exemplaar om door te geven aan iemand die je misschien geschikt vindt. Meer exemplaren ontvangen? Vraag ze op via west.amsterdam@pvda.nl.

Martien Kuitenbrouwer

Martien Kuitenbrouwer

“Als stadsdeelbestuurder heb je te maken met alle grote, stedelijke probelemen, maar tegelijkertijd is een stadsdeel ook een soort dorp. Je praat niet alleen maar: je bent ook aan het doen. Dat vind ik erg belangrijk. Ik wil dat iedereen zich in West prettig en veilig kan voelen en dat kinderen, van jongs af aan,

Meer over Martien Kuitenbrouwer